— Meny —

— Kött —

  • Wallenbergare med gräddsås, rårörda lingon, ärtor samt potatispuré och pressgurka
  • Raggmunk med knaperstekt fläsk och rårörda lingon
  • Dillkött på kalv serveras med kokt potatis samt pressgurka
  • Herrgårdsstek serveras råstekt purjolökspotatis samt gräddsås, pressgurka & vingärsgelé

— Fisk —

  • Halstrad gravlax med dillslungad potatis samt senapssås
  • Fiskgratäng med skaldjur och smörmonterad vitvinssås
  • Panerad kummelfilé med Dansk remouladsås toppad med Joppes räksallad samt dillslungad potatis
  • Skaldjursfärserad spättafilé med vitinssås och stompad potatis samt stekta champinjoner

Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Förrätter —

  • Klassisk S.O.S.
  • Gravad lax med Honungssmaksatt hovmästarsås
  • Toast skagen toppad med laxrom
  • Lättrökt kycklingbröst med waldorf sallad
  • Lax tartar på salladsbädd med senapsgräslökskräm

— Dryck —

  • Lättöl/vatten flaska 33 cl
  • Starköl flaska 33 cl/ 50 cl
  • Vin i karaff 
  • Glas vitt/rött vin
  • Snaps 5 cl
  • Avec 4 cl

Vi kan erbjuda flera utsökta desserter mot tillägg

Pin It on Pinterest