— Meny —

— Kött —

  • Porterstek på högrev med rostade rotfrukter samt rödlökskompott
  • Klassisk Svensk sjömansbiff
  • Kalvrostbiff med bearnaisesås, baconlindad haricots verts, ugnsrostad potatis samt grilltomat
  • Kalkonnoisette med gräddsås stekta skogschampinjoner samt persiljepotatis & vinbärsgelé

— Fisk —

  • Fisk & skaldjursgratäng med hummersås & duchess
  • Cantadou fylld lax med ugnsbakad fänkål & purjolök samt Västerbottenpotatis & gräslökssås
  • Smörstekt kummel med stekt savojkål samt dill slungad potatis & Chablissås
  • Stekt hel fisk a la Grenoble (kapris, rödbeta, brynt smör, pepparrot, friterad persilja) samt kokt potatis

Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Förrätter —

  • Klassisk S.O.S.
  • Råraka med kräft & räkröra
  • 3 sorters smörrebröd
  • Fisk & skaldjurs consommé med vitlöksbröd samt skaldjurs aioli
  • Rostbiff på Anka med säsongens sallad slungad i honung & citrondressing

— Dessert —

  • Vid önskan om dessert kontakta oss för pris

— Dryck —

  • Lättöl/vatten flaska 33 cl
  • Starköl flaska 33 cl/ 50 cl
  • Vin i karaff
  • Glas vitt/rött vin
  • Snaps 5 cl
  • Avec 4 cl

Vi kan erbjuda flera utsökta desserter mot tillägg