När:
2018-10-27 kl. 18:00
2018-10-27T18:00:00+02:00
2018-10-27T18:15:00+02:00

På allmän begäran! Lördag 27 oktober återvänder Attentat till Bellmans salonger efter vårens utsålda jubileumskonsert. Då får alla ni som missade förra gigen chansen att se Attentat i sitt livs form. Tajta, tända och fyllda av ilska, energi och glädje. På Bellmans Salonger kommer ljud- och ljusanläggningarna förstärkas sedan senast, för nu blir det inspelningar. Konserten spelas in med den modernaste tekniken och kommer att mixas i efterhand.

  • Vi måste fånga publikens allsång. Det var så otroligt skönt när dom sjöng våra refränger och tog över helt. Vi kommer att placera många mikrofoner i publiken för att fånga den täta atmosfären som bara våra fans kan skapa, säger en glad Mats Jönsson.

Hela jubileumskvällen kommer dessutom att filmas med nio kameror. Först och främst konserten, band och en hoppande publik, men även Attentatutställningen och folkvimlet före och efter. Flera reportrar kommer att gå runt och prata med folk under kvällen om punk i allmänhet och Attentat i synnerhet. Om allt går som planerat kommer filmen att paketeras ihop med en vinylskiva från gigen. Turnén ”Svart får i 40 år” med sin specialsydda spellista skall dokumenteras ordentligt.

Värmer upp för Attentat gör Punk-Jon, det 15-åriga fenomenet som släppte sitt debutalbum “Bringing back the dough”, på Woah Dad i vintras. ”Femtonårige Jon gör gammal punk ny” skrev Dagens nyheter i en hyllningsrecension. Självfallet blir det en punkjockey som spelar musik under kvällen. Även baren har byggts ut för att klara av attentatpublikens ”kapacitet”!

Biljetterna kostar 250 kr + förköp släpps på Ticketmaster måndag 18 juni. Skynda, skynda… det kommer bli fullsatt igen!!!

Meny Varmrätt, Dessert & Konsert 500kr + förköpavg