EXKLUSIVT JULBORD med SHOW

– A NIGHT AT BURLESQUE –
Julbord 17 november – 17 december 2022

inkl Show från
895:-

 

I år välkomnar vi dig till Oakleys julbord med temat för showen som är :  Welcome to burlesque!

Kliv in i vår magiska värld där ni upplever miljön likt en rökig bakgata i Paris där vi skapat vår egen sfär med underhållningen i fokus. Njut av den dignande buffén och låt artisterna ta med dig på en musikalisk resa från då till nu. Njut av det dignande julbordet och låt artisterna bjuda in till en förbjuden men glad atmosfär och en dekadent känsla. Följ med på en musikresa från förr till nu.


Förväntningarna inför julen är höga hos både stora som små. Vi på Oakleys ser det därför som en hederssak att tillfredsställa alla dina sinnen i väntan på julafton. Vårt julbord innehåller allt man kan önska sig och lite till – vi lovar att du inte kommer att sakna något. Restaurangen är utsmyckad med levande ljus, granar, glitter och julklappar – det är nästan omöjligt att värja sig mot den underbara julstämningen. Och som om det inte vore nog framför showgruppen ett specialskrivet julnummer. Allt detta har gjort vårt julbord vida omtalat och populärt. Många gäster bokar julbordet ett år i förväg och vi rekommenderar dig därför att vara ute i god tid.

 

Säkra din plats redan nu genom att ringa 031-42 60 80 eller maila oss på info@oakleys.se
Du är varmt välkommen till att ta del av julstämningen på Oakleys

 

Vi på Oakleys värnar om Er och era nära och kära och under rådande Coronapandemi följer vi därför folkhälsomyndighetens restriktioner.
Det innebär bl a att vi har 4-rätters istället för julbordsbuffé samt att ytor, handtag och toaletter spritas kontinuerligt.
Om du själv upplever symtom på förkylning så uppmanar vi dig att stanna hemma.