Dr Alban

Lördag den 26/1 kommer Dr Alban till Göteborg till klubbar Club artist 30+ på Bellmans salonger i vasastan, han kommer att framföra alla sina världsvist med sina dansare, en kväll i 80-90 talets anda där det kommer att köras MTV videor på ledskärm och i discot står Micro och levererar dom största hitsen från 80-90 talet och på stora scen Dr Alban.

Facebookevent

 

 

 

Club artist 30+ med Dr Alban

Lördagen den 26/1 är orginalklubben Club artist 30 + tillbaka till Göteborg igen.

Vi som älskar musiken från 80-90 talet och som uppskattar liveartister som var stora under denna period, klubben som funnits sedan 80-talet och som återuppväcktes av Kotte Ohlsson och Tommy Nilsson 2017. I två år år har den klubben huserat på Mortens Krog i Uddevalla med stor succé men nu är det alltså Göteborgs tur igen, under 80-90 talet drevs klubben bland annat på Alexis och White Corner i Göteborg

Club artist 30+ har dom senaste två åren bjudit publiken på bland annat Uno Svenningsson, Tommy Nilsson, Lili & Susie, Ankie Bagger, Mikael Rickfors, Attack,Tommy Ekman(Style), Micke Syd(Gyllene tider) SHA-BOOM, Factory, Patrik Isaksson, Noice, JUST D m.fl.

Nu är det alltså dags för världsartisten DR ALBAN som skall leverera sina största hits med sina dansare som han har med sig runt om i världen.

För att höja stämningen kommer vi att köra MTV videor på ledskärm , under kvällen spelas dom kändaste låtarna från 80-90 talet och i barerna kan man beställa klassiska 80 talsdrinkar.

Det finns biljetter att köpa med mat eller utan, Nattklubben öppnar 20:00, restaurangen från 19:00 (borden kommer att dukas av ca 21:00 eftersom vi vill ha ett fritt dansgolv.)

Dj denna kväll är legendariska Göteborgsbaserade MICRO .

Ålder : 30+, (fylla 30 under 2019 är ok)

facebook.com/clubartist30plus/

Dr Alban uppträder med dansare på scen.

9 soloalbum & 30 singlar! Över 14 miljoner skivor sålda världen över.

Dr Alban gav 1990 ut debutsingeln Hello Afrika och fortsatte sedan under 90-talet leverera hits i mängder men särskilt de där stora hitsen såsom It’s my life, Sing Hallelujah, Look Who’s Talking, m.m.

Alban har även deltagit i Melodifestivalen både som artist och låtskrivare.

Dr Alban uppträder ett flertal gånger under ett år runt i Europa, Ryssland, Litauen, Ukraina, Polen, Tyskland, Spanien, Danmark, m.m.

Tider:
Insläpp till restaurangen: kl 19:00
Nattklubben kl 20:00-02:00

Åldersgräns:
Ålder : 30+, (fylla 30 under 2019 är ok)

MENY:

3 varmrätter att välja mellan:

*Oxfilé Provencale med grilltomat baconlindad haricoverts, vitlökssmör, råstekt postatis samt rödvinssås

*Bergtunga Blidberg med potatisduchess stuvade champinjoner, sparris samt bearnaise

eller vegetariskt alternativ:

*Bönbiffar Provencale

Dessert: Peach Melba (Persikor i hallonsås med vaniljglass, bär toppad med Vispad grädde)

Kent Fest på Bellmans Salonger

Den 16/5 -1990 fick vi nya stjärnor på himlen och visst är det dags att fira att Sveriges, om inte världens bästa band bildades?

Efter en lång kall vinter kommer äntligen våren och det är då det händer. Tillsammans med Fredrik Strage, musikjournalist, författare och kentfan, som återigen vänder kentskivor äter vi mat, dansar loss eller hänger i baren med både gamla och kanske nyfunna vänner med samma intresse.

•När?
18/5 – 2019

•Var?
Bellmans Salonger, Göteborg.

•Hur?
Precis hur kul som helst.

•Pris?
Enbart entré 180 kr.
Middag + entré 425 kr.

[914 _i=”1″ _address=”1″ /]