— FAQ —

–Kan man betala med kort eller Swish?

–Ja, vi tar emot de flesta bankkort, betalkort, företagskort, kreditkort och profilerade kort samt swish. Kontrollera med oss vid bokning.

–Kan man hyra bara lokalen utan er mat och service?

Nej, man kan inte hyra lokalen utan vår mat och service då vi har alkoholtillstånd i lokalen. Detta är regler från Tillståndsmyndigheten som festvåningen måste följa.

–Ingår städning av lokalerna efter festen?

–Ja, Beställer ni en komplett tillställning av oss ingår all service, städning, uppdukning, servering, färska blommor m.m.

–Hur länge får vi vara i lokalen?

–Vi stänger normalt kl. 02:00. Då ska alla gäster vara ute. Däremot kan ni bjuda in till festen när ni vill.

–Kan ni laga mat till vegetarianer/veganer och allergiker?

–Ja, Vi gör olika slag av specialmenyer.

–Gör ni studentfester?

––Nej, Vi arrangerar inte studentfester p.g.a. erfarenhet av dålig ordning och spring mellan olika fester. Däremot har vi många desputationer och examensfester från högskolor.

–Gör ni temafester/maskerader?

–Det gör vi gärna. Ni är välkommen att kontakta oss så kan vi hjälpa till med vår erfarenhet då vi arrangerat de flesta sorters temafester.

–Kan vi ta med egen diskjockey eller ett band?

–Det går bra men rådgör med oss innan ni bokar. Vi har bra kontakter och kan rekommendera bra musiker och diskjockeys. Utrustningen skall också vara anpassad för lokalen.

–Får vi dekorera lokalen själva?

–Ja det går bra men i samråd med oss vad ni skall fästa saker med och var. Om det kräver extra städning (glitter, konfetti eller liknande fastnar i mattor och gardiner).