Välkommen till Bellmans Salonger

— Fest | Bröllop | Konferens —

Vi erbjuder en av Göteborgs bästa festlokaler

— Välrenommerat kök med erkända kockar —

Festvåningen för alla tillfällen

— Vi garanterar ett bra arrangemang —

Välkommen till Bellmans Salonger

Vi erbjuder en av Göteborgs bästa festlokaler

Festvåningen för alla tillfällen

Hyra festlokal i centrala Göteborg
Firmafest | Bröllop | Fest

Kontakta oss här

Behöver du hyra festlokal i Göteborg? Vi på Bellmans Salonger kan erbjuda en av Göteborgs bästa festlokaler. Med vår breda erfarenhet av att arrangera fester, konferenser och middagar kan vi hjälpa dig med allt som behöver ordnas för ett lyckat event.

Oberoende av om du önskar boka en festvåning för en firmafest, privat fest eller ett bröllop så är vi säkra på att vi kan erbjuda en lösning som passar för dig.

Hos oss kan du hyra festvåning i Göteborg med gamla anor och ett modernt tänk.

Under årtionden har folk klivit över tröskeln till den anrika festvåningen på Bellmansgatan 9 i centrala Göteborg. De har samlats för att tillsammans skåla in stora som små framgångar.

Förr var lokalen känd som Götahof, men går idag under namnet Bellmans Salonger. Hos oss ryms alla komponenter för en lyckad tillställning: eminent personal, kockar som sammansätter menyer i toppklass och en scen för framträdanden som sent går ur tiden. Boka vår festvåning och skapa minnen du också, oavsett om det är en firmafest, ett bröllop eller annan tillställning!

Detta får du när du bokar festlokal hos oss i Göteborg:

  • Plats för upp till 250 gäster.
  • Ett välrenommerat kök med erkända kockar.
  • Klassiska festmenyer i ett modernt snitt med möjligheten att skräddarsy en egen meny tillsammans med vår köksmästare.
  • Tillgång till erfaren bar- och serveringspersonal som ser till att kvällen flyter på
  • Fullständiga rättigheter och en välsorterad bar.
  • Ett centralt läge
  • En scen på 4x7 meter för underhållning.
  • Komplett ljud- och ljusutrustning att tillgå.

Med vår långa erfarenhet och breda kompetens kan vi i samråd med dig garanterat anordna ett lyckat arrangemang. Om du själv önskar dekorera festlokalen går det naturligtvis jättebra, annars gör vi det åt dig. Med oss är det dina önskemål som styr!

Hyra festlokal för ditt bröllop eller firmafest i Göteborg

En anledning till att många väljer att hyra festlokal hos oss är vår gedigna erfarenhet. När man ska arrangera en stor fest för många människor kan alla detaljer lätt bli överväldigande, vare sig det är åt en arbetsgivare eller ditt egna bröllop. Med vår hjälp kan du slappna av och fokusera på andra viktiga saker.

Vi ser till att allt klaffar och att det finns kompetent personal på plats under ditt arrangemang. Du behöver inte fundera på om vi kan lösa det eller inte – det ser vi till att alltid göra.

Vi har genomfört så pass många lyckade arrangemang att vi vet vilka detaljer som inte får falla mellan stolarna och hur man får kvällen att flyta på så smidigt som möjligt.

Boka en festvåning med ett centralt läge

För många är det viktigt att hyra en festlokal som ligger centralt då det underlättar för gästerna som ska ta sig dit. Det är lätt att ta sig hit med kommunala transportmedel, egen bil eller taxi, det är lättillgängligt helt enkelt.

Naturligtvis kan vi också hjälpa till att boka transport som buss eller taxi om det underlättar agendan. Välkommen att hyra festlokal för firmafesten eller något annat hos oss i Göteborg!

Kontakta oss här

Nyckelord: Hyra Festvåning Göteborg, Boka Festlokal Centrala Göteborg, Hyra Festlokal Bröllop Göteborg, Hyra Centralt

Hyra Festlokal Centralt Göteborg Bröllop Firmafest
Hyra Boka Festvåning Göteborg
Boka Festlokal Firmafest Centrala Göteborg