— Meny för Februari —

— Kött —

Förrätt:
Rostbiff på egengjort knäcke med
dansk remoluad, cornichons & rostad lök

Varmrätt:
Långbakad grissida med en ragu
på syltlök, morot & svamp.
Serveras med äppelcidersky
& rostad potatis

Inklusive kaffe och kaka,
isvatten i karaff på borden

— Fisk —

Förrätt:
Slät musselsoppa med en crudité

Varmrätt:
Inkokt lax med dillstuvad potatis,
sauce verte toppad med rödkål

Inklusive kaffe och kaka,
isvatten i karaff på borden

— Desserter —

Vi kan erbjuda flera utsökta desserter mot tillägg.
Vid önskan om dessert kontakta oss för pris

— Dryck —

Lättöl/vatten flaska 33 cl
Starköl flaska 33 cl/ 50 cl
Vin i karaff
Glas vitt/rött vin
Snaps 5 cl
Avec 4 cl