— Meny för Oktober—

— Kött —

  • Förätt: Kycklingleverpastej med äpplekompott som serveras med grillat tunnbröd

  • Varmrätt: Schnitzel med stekt kulpotatis rödvinssås, kaprissmör samt grillad citron

    Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Fisk —

  • Förätt: Skagenröra med picklad rödlök på brioch bröd

  • Varmrätt: Vit fisk ugnsbakad tomat serveras med palsternacka, vitvinssås samt potatiskaka

Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Vegetariskt —

  • Förätt: Picklad symfoni av betor serveras med kapris kräm

  • Varmrätt: Linsfylld portabellosvamp som serveras med stekta grönsaker, paprikasås samt ugnsrostad potatis

    Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Dessert —

  • Vi kan erbjuda flera utsökta desserter mot tillägg.
    Vid önskan om dessert kontakta oss för pris

— Dryck —

  • Lättöl/vatten flaska 33 cl
  • Starköl flaska 33 cl/ 50 cl
  • Vin i karaff
  • Glas vitt/rött vin
  • Snaps 5 cl
  • Avec 4 cl