— Meny för Oktober—

— Kött —
-
Förätt: Kycklingleverpastej med äpplekompott som serveras med grillat tunnbröd
-
Varmrätt: Schnitzel med stekt kulpotatis rödvinssås, kaprissmör samt grillad citron
Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Fisk —
-
Förätt: Skagenröra med picklad rödlök på brioch bröd
-
Varmrätt: Vit fisk ugnsbakad tomat serveras med palsternacka, vitvinssås samt potatiskaka
Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Vegetariskt —
-
Förätt: Picklad symfoni av betor serveras med kapris kräm
-
Varmrätt: Linsfylld portabellosvamp som serveras med stekta grönsaker, paprikasås samt ugnsrostad potatis
Inklusive kaffe och kaka, isvatten i karaff på borden

— Dessert —
-
Vi kan erbjuda flera utsökta desserter mot tillägg.
Vid önskan om dessert kontakta oss för pris

— Dryck —
- Lättöl/vatten flaska 33 cl
- Starköl flaska 33 cl/ 50 cl
- Vin i karaff
- Glas vitt/rött vin
- Snaps 5 cl
- Avec 4 cl
