Festmenypaket
Festmenyer
Våra festmenyer är vällagade med omsorg och hög kvalitet, och vi strävar efter att skapa en smakupplevelse som passar just era önskemål. Vi förstår att varje fest är unik, och därför kan vi självklart anpassa menyn efter era specifika behov – oavsett om det handlar om särskilda preferenser, allergier eller ett specifikt tema ni vill följa.
Vi som arbetar på Bellmans Salonger har bred erfarenhet av att arrangera festliga tillställningar, och vi garanterar att ni får ett välplanerat arrangemang och en lyckad fest. Med vår expertis, vårt engagemang och vår kärlek till mat och fest ser vi till att skapa en minnesvärd upplevelse för både er och era gäster.

Festmenypaket 1
Förätter
- Skaldjurstårta på räkor och kräftor vilandes på säsongenssallad ackompanjeras med rostad tomatolja samt örter
- Lättrökt kycklingbröst med waldorfsallad
Varmrätter
- Sotad kummelfilé serveras med smörstekta skogschampinjoner ackompanjeras med gräslöks hollandaise och nyslagen stomp på potatis och Västerbottenost
- Helstekt fläskfilé med rödlök- och svampchutney serveras med balsamicosky och ugnsrostade rotfrukter
Desserter
- Crème brulée med säsongens bär
- Kokosmousse med rommarinerad frukt

Festmenypaket 2
Förätter
- Sotad kammussla med kräftroyale, friterad surdeg, dillrimmad gurka samt gröna blad
- Grillad marinerad majskycklingfilé med chili, ingefära och sesam serveras på bädd av pak-choisallad samt mangosalsa och friterad tortillaklämma
Varmrätter
Nattbakad kalventrecote, stompad potatis med knaperstekt bacon, gräslök och Västerbottenost ackompanjeras med citronsauterad svartrot och reduktion på balsamico och portvin
Halstrad hälleflundra med citronsås och grön sparris, smörslungad persiljepotatis
Desserter
- Choklad och bananmousse på browniebotten toppas med chokladtryffel och garneras med italiensk maräng
- Liméparfait med björnbärskompott
Bröllopspaket
Självklart sätter vi gärna ihop en hel meny efter dina önskemål.
En viktig dag som denna skall allt vara perfekt!
Förrätt
- Varmrökt laxfilé vilandes på en krispig sommarsallad ackompanjerad med pepparrotskräm på färskost från Fjärås samt citron och ripplad örtolja
- Stekt sparris med brynt smöremulsion, soyamarinerad laxrom och sotad picklad charlottenlök
Varmrätter
- Helstekt marinerade rådjursrack med en smörad calvadossås serveras med potatiskaka Anna samt sauterade primörer och toppas med rostad sticklök
- Halstrad Hälleflundra med örthollandaise brynt smör och grön sparris samt dilldrösad Barskepotatis
Desserter
- Bröllopstårta eller dessert