Festmeny
— Förrätter —
Slät hummersoppa med en touch av cognac serveras med crudité på kräftor
Räkbakelse på kavring på en bädd av babyspenat toppat med örtolja
Laxtartar på salladsbädd med balsamico och lime
Trancherat ankbröst med sallad på säsongens primörer och äppelkompott
Råraka med löjrom, rödlök och gräddfil (ingår ej i bröllopspaket)
Chevrétoast med valnötter, honung, timjan och myltade skogsbär
Jordärtskockssoppa med rotfruktscrudité
— Huvudrätter —
Kötträtter
- Helstekt kalventrecôte serveras med hasselbackspotatis, säsongens svamp och rökt whiskysås från Macmyra
- Hjort- eller Oxfilémedaljonger med säsongens primörer och potatisbakelse, serveras med smörad portvinssås och murkelkräm
Fiskrätter
- Skinnhalstrad Torskrygg serveras med rostad dillpotatis, lättkokta babymorötter, bladspenat och vispat rödvinssmör
- Laxfärserad Rödtunga med kräftrisotto, säsongens primörer och Chablissås
Vegeteriska rätter
- Grönsaksfylld Portabello toppad med örter och mozzarella, serveras med Hasselbackspotatis, Mojo Rojo och crème fraîche (kan även fås vegansk)
- Vegetarisk Wellington, serveras med stekt skogssvamp, Hasselbackspotatis, örtvinegrette samt crème fraîche
Självklart sätter vi gärna ihop en hel meny efter dina önskemål. En viktig dag som denna skall allt vara perfekt!
— Desserter—
Klassisk Crème brûlée
Sammetslen chokladmousse på chokladbotten med myltade björnbär och crunch
Hjortronspannacotta med karamelliserade mandlar samt jordgubb & lime coulis
Råsockerstekta päron med inlagd ingefära, svartvinbärssirap samt havreflarn
Chokladbakelse med halloncoulis och lättvispad grädde
Vegansk chokladkaka med fruktsorbet toppad med färska bär
— Snittar —
Bellmans lyxiga snittar
Gravad laxbakelse med rom
Gåsleverpastej med äppelkompott och babyspenat
Tunnbrödsrulle med rökt renskavsröra.
Bellmans lilla bord
Varieté av ostkuber
Laxmousse och löjrom på rågbröd
Olivtapenade på fröknäcke
Bellmans svenska snittar
Rökt grissida med äpple
Västerbottenkräm på pumpernickel
Kycklingrilette med schalottenlök
Bellmans gröna
Fetaost och grönkål på rågbröd
Tunnbrödsrulle med soltorkad tomat, spenat och färskost
Olivtapenade på fröknäcke